Op zoek naar vietnamese blauwe steen?

 
vietnamese blauwe steen
Asian Blue.
De laatste jaren worden de Belgische en Nederlandse markten overspoeld met blauwe steen uit Vietnam, waarvan de herkomst niet altijd duidelijk is. Vietnamese blauwe hardsteen uit Yan Lam, de grootste blauwe hardsteengroeve, is goedkoop maar wordt omwille van de middelmatige tot slechte kwaliteit en risico op verkleuringen en breuk door ons geweerd.
stenen
Blauwe Steen Voordelen Prijs Terras aanleggen.
Al moet deze variant qua duurzaamheid en kwaliteit zijn Belgische soortgenoot nog net voor laten gaan, toch zijn er enkele voordelen aan deze hardsteen verbonden. De Aziatische hardsteen komt voornamelijk uit.: Aziatische blauwsteen Vietnamese blauwe steen nadelen: Sneller vlekken mogelijk.
Sea
Oosterse Blauwsteen.
We onderscheiden in hoofdzaak 2 soorten: De Chinese en de Vietnamese blauwsteen. De Vietnamese Blauwsteen is grijzer en egaler van kleur dan de Chinese Blauwe steen die eerder zwart-achtig en gevlekt is. De Vietnamese Blauwsteen leunt daarom dichter aan bij de Belgische Blauwsteen.
rolex
Arduin Brachot-Hermant.
Home Productgroepen Natuursteen Arduin. Arduin of Blauwe Hardsteen is een compacte donkere kalksteen. De donkere grondmassa van deze natuursteen herbergt fossielen van zeelelies. Naast de Belgische Blauwe Hardsteen is er ook Vietnamees en Iers arduin. Bekijk onze online stock. Vietnamese Blauwe Hardsteen is enkel in tegels verkrijgbaar. Ierse Blauwe Hardsteen is beschikbaar in platen en tegels. Werk de blauwsteen, arduin, kolenkalksteen of petit granit af met een van de volgende afwerkingen. Gepolijst: nog sterkere kleuren met een mooie glans. De natuurlijke aders en structuur krijgen een extra dimensie. Letano: een zacht geborstelde, glooiende oppervlakte accentueert de natuurlijke kleur van de natuursteen. Geschuurd: een gladde oppervlakte met cirkelvormige streepjes zonder zaagsporen dankzij het besproeien met grove korrel of gediamanteerde schuurplateaus. Anciento: een ruwe afwerking die toch zacht aanvoelt. De natuursteen geniet van een mooie satijnglans en is slipvrij. Gevlamd: geniet van een ruwe textuur met glinsterende korrels. Verzoet: een effen, matte afwerking van je natuursteen dankzij besproeiing en schuren. Gezandstraald: na een lichte verzoeting, wordt de natuursteen gezandstraald. Het resultaat: een ruw en fijn gekorrelde look. AquaPower: de kracht van water brengt de intense natuurlijke kleur van de steen tot leven.
bachbloesems
verkleuring vietnamese blauwsteen Bouwinfo.
Vietnamese blauwe steen is van naam zeer verwarrend met onze belgische blauwe steen. Meesten denken dat het identieke produkten zijn, dit is niet waar. Henegouwse Ierse en Chinese blauwe steen zijn alle kalkgesteentes. De vietnamees is geen kalkgesteente maar een kleigesteente.
trapliften
Vietnamees Blauwsteen getrommeld 30x30x2.5 Kopen Online Bouwkampioen.
Stel een vraag. De Vietnamees Blauwsteen getrommeld 30x30x2.5 m is een onverslijtbare blauwgrijze natuursteen die als vloer en terras gebruikt kan worden. De Vietnamees Blauwsteen getrommeld 30x30x2.5 m is een onverslijtbare blauwgrijze natuursteen die als vloer en terras gebruikt kan worden.
Volkeramische tegels
Oprit in blauwe steen: Info en realisaties.
Ook het onderhoud en de levensduur van blauwe steen is voortreffelijk. Soorten blauwe steen. Bekende soorten blauwsteen zijn: Belgisch hardsteen, Ierse hardsteen, Vietnamese blauwe steen en Chinese blauwe hardsteen. Aangezien de Europese hardsteensoorten schaars aan het worden zijn, zie je tegenwoordig voornamelijk Aziatisch blauwsteen in de handel.
terras stenen
Hoe vloeren in blauwe steen reinigen en onderhouden?
Of je nu binnenshuis of buitenshuis een vloer in blauwe steen, Belgisch hardsteen of blauwe hardsteen hebt, in alle gevallen is het raadzaam deze met regelmaat en met aangepaste producten te onderhouden en bij contact met allerhande vuil, olie, vet en water zo snel mogelijk te reinigen.
terras stenen

Contacteer ons