Op zoek naar oude vloertegels?

 
oude vloertegels
Italiaanse vloertegels: Terrazzo tegels.
Als het om vloertegels gaat, dan zit je goed bij Tegels van Toen. Wij zijn dé specialist als het gaat om de mooiste vloertegels. Je vindt bij ons niet alleen de varianten die je al lang kent, maar ook juist verrassende nieuwe soorten.
Welkom thuis Een hal renovatie met victoriaanse vloertegels.
Estriken, Kies voor karakter. Gek op tegels met een patroon. Keuken tegels voor aan de wand. Welkom thuis Een hal renovatie met victoriaanse vloertegels. Realisatie Twentse Witjes. Jij, een grijze muis? Barbershops Tegels van Toen; een match! Schoonmaaktips voor wandtegels.
Oude vloertegels op zand vervangen Bouwinfo.
Ik heb een stukje oude vloer 1.40m x 4m die ik zou willen vervangen. De oude vloertegels liggen in cement op een zandlaag geplaatst in 1965. Kan ik de oude tegels opbreken en de nieuwe op de bestaande zandlaag terugplaatsen in mortel?
Tuin Tegels
Den Ouden Tegel De grootste collectie tegels van Europa.
Hoe wordt een cementtegel gemaakt. Hoe worden Zellige Tegels gemaakt. Welkom bij Den Ouden Tegel. Nieuwe collectie: Revoir Paris. Den Ouden Geschenk Tegel. Schenk een vierkante meter tegels! NIET ZOMAAR EEN TEGEL. Valerie en Bert reisden de wereld rond en vonden de mooiste en meest kwalitatieve tegels in Vietnam.
visgraat vloer laminaat
Vloeren Medussa historische bouwmaterialen en antiek.
oude vloeren, antieke vloertegels, vloerdallen, tegelvloeren, antieke tegels, plavuizen, estrikken, oude cementvloer, nieuwe patroontegels, cementtegels, tegels in cement, terra cotta vloertegels, marmeren vloeren, bourgondische dallen, blauwe stenen vloertegels, blauwe hardsteen, arduinen vloeren, kerkdallen, kerktegels, tegels in dambord motief, oude kloostervloer, keramiektegels, muurtegels, vuurvaste tegels.
visgraat vloer laminaat
Rozetta.
De showroom is gelegen in de Museumstraat, tussen de Scheldekaaien en het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten. Het concept Rozetta is een ontmoetingsplaats voor architecten, interieurvormgevers, promotoren, ontwikkelaars en designliefhebbers, die we graag uitdagen in hun keuze van handgemaakte tegels tot keramische grote platen XXL.
glas in lood amersfoort
oude vloertegels Bouwinfo.
Je kan ook eens googlen op Belgische sites naar oude vloertegels of dergelijke, dan vind je wel een handelaar in oude bouwmaterialen in je buurt waar je eens kan vergelijken met wat je zelf in huis hebt. Lid vanaf: 21/03/2006.
mozaiek vloertegels badkamer
Vandemoortel rustieke bouwmaterialen Assortiment Vloeren Oude en nieuwe binnenvloeren Oude Oude Plavuizen Oude terracotta plavuis grijs-blauw.
Oude terracotta plavuis grijs-blauw. Je bevindt zich hier Welkom Bouwmaterialen Assortiment Vloeren Oude en nieuwe binnenvloeren Oude Oude Plavuizen Oude terracotta plavuis grijs-blauw. Oude en nieuwe binnenvloeren Oude en nieuwe binnenvloeren. Oude Plavuizen Oude Plavuizen. Oude terracotta plavuis grijs-blauw Oude terracotta plavuis grijs-blauw.
glas in lood amersfoort
Tip: schoonmaken van tegelvloeren Monumentenwacht.
Reinig indien nodig plaatselijk door met een plantenspuit water te vernevelen en neem dat direct op. Met een goed uitgeknepen spons met gedemineraliseerd water kan ook dikwijls veilig plaatselijk gereinigd worden, zelfs op oude geglazuurde tegels. Gebruik zo weinig mogelijk water om vocht en zoutschade aan de tegel en de mortel te voorkomen.
visgraat vloer laminaat
Keramische vloertegels.
Dat is een systeem dat tegels klasseert volgens de mogelijke kleurvariatie. In 1940 waren de typische formaten voor keramische vloertegels 10x10, 25x25 en voor de oude splijttegel 115, x 24. De productietechnieken verbeterden en de tegels werden groter: 30x30, 40x40, 45x45.
Badkamer vloertegels

Contacteer ons